Nettside

En nettside er så mye mer enn å bare gi informasjon til dine besøkende. En nettside representerer din bedrift og de verdier dere har. Designet på nettsiden skal være noe du kan være stolt over å vise frem, noe som vekker følelser hos den som besøker.

Hva utgjør en god nettside?

En god nettside gjør at den besøkende tar en handling, enten om det er et kjøp, besøk på en informasjonsfane eller at den besøkende legger igjen sin e-post. Sammen med deg finner vi ut hvilket formål nettsiden skal ha, og hvordan vi kan utvikle og designe den best mulig slik at du oppnår dine mål med nettsiden. 

Ønsker du å se vårt tidligere arbeid?

Se hvilke resultater noen av våre kunder har fått ved å bruke en nettside som er laget for at den besøkende skal ta en handling.

Vår fremgangsmåte

For oss er det utrolig viktig at du ikke bare får en nettside uten å vite hvordan du bruker den. Gjennom hele prosessen har vi tett kommunikasjon med deg, slik at du forstå hvordan du kan få maksimal ytelse fra din nettside.  

Undersøkelse

Vi tar først en undersøkelse av din bedrift, dine konkurrenter og lager et bilde av din typiske kunde slik at vi har et bilde av dine mål, visjoner og konkurrenter. 

Strategi & planlegging

I strategidelen planlegger vi hvordan brukeropplevelsen kan bli så bra som mulig. Her planlegger vi  hvordan nettsiden skal utvikles og designes, og hvilke funksjoner som kommer til å være nødvendige for å oppnå de målene du har din nettside.

Når strategien er på plass, blir det laget et sitemap (kart) over nettsiden som viser alle faner i nettsiden, og kommentarer til hver fane som forklare intensjonen. Vi vil også sende en kladd av nettsiden til deg, slik at du får et bilde av hvordan nettsiden din vil se ut. 

Design & utvikling

Det er her magien skjer. Vi utvikler og designer nettsiden ut fra informasjonen vi har fått fra de tidligere stegene. Gjennom denne delen oppdaterer vi deg jevnlig slik at du kan se resultatet live, og om du ønsker noen endringer, gjør vi det fortløpende.

Vi passer alltid på å gjøre nettsiden din responsiv, slik at den ser og fungerer bra på mobile enheter. Over 50% av all trafikk på internett skjer på mobil, og det er derfor utrolig viktig at din nettside fungerer like bra på mobil, som på pc. 

Optimalisering

Når du er fornøyd med designet optimaliserer vi din nettside. SEO står alltid i fokus hos oss, slik at din nettside kommer høyere opp på søkemotorer. Vi passer også på at din nettside er rask og sikker. En rask og sikker nettside gjør at du får flere besøkere og flere konverteringer. 

Sluttfasen & oppfølging

Til slutt vil du få dokumentasjon og opplæring i hvordan du kan utnytte din nettside til sitt fulle potensial. Du vil også få oppfølging etter lansering av nettsiden slik at alltid kan føle deg trygg når nettsiden er live! 

Har du vedlikeholdsavtale passer vi på å holde nettsiden din oppdatert og sikker. Dette hindrer at sensitiv informasjon kan komme på avveie, og at din nettside forblir brukervennlig. 

Se mer

Relaterte innlegg

    Det begynner her

    La oss snakke sammen


    Close