Utvikling og design av nettside

En nettside er så mye mer enn å bare gi informasjon til dine besøkende. En nettside representerer din bedrift og de verdier dere har. Designet på nettsiden skal være noe du kan være stolt over å vise frem, noe som vekker følelser hos den som besøker.

Hva er en god nettside?

En god nettside gjør også at den besøkende tar en handling, enten om det er et kjøp, besøk på en informasjonsfane eller at den besøkende legger igjen sin e-post. Sammen med deg finner vi ut hvilket formål nettsiden skal ha, og hvordan vi kan utvikle og designe den best mulig slik at du oppnår dine mål med nettsiden. 

Ønsker du å se vårt tidligere arbeid?

Se hvilke resultater noen av våre kunder har fått ved å bruke en nettside som er laget for at den besøkende skal ta en handling.

Vår fremgangsmåte

Gjennom prosessen holder vi tett kontakt med deg, slik du får akkurat det resultatet du så for deg. 

Undersøkelse

Vi tar en undersøkelse av din bedrift og mulige besøkende for å finne ut hva som er bra og hva som kan gjøres bedre.

Strategi & planlegging

I strategidelen planlegger vi hvordan brukeropplevelsen kan bli så bra som mulig. Her blir det funnet ut hvordan nettsiden skal utvikles og designes, og hvilke funksjoner som kommer til å være nødvendige for å oppnå de målene du har som bedrift for din nettside.

Når strategien er på plass, blir det laget en sitemap (kart) over nettsiden som viser alle faner i nettsiden, og kommentarer til hver fane. I denne delen vil vi også sende en kladd av hjem-siden til deg, slik at du får et bilde av hvordan din nettside kan bli.

Design & utvikling

Det er her magien skjer. Vi utvikler og designer nettsiden ut fra informasjonen vi har fått fra de tidligere stegene. Gjennom denne delen oppdaterer vi deg jevnlig slik at du kan se resultatet live, og om du ønsker noen endringer, gjør vi det fortløpende.

Til slutt gjør vi nettsiden responsiv, som betyr at den ser like bra ut på mobil og nettbrett som på en pc-skjerm.

Optimalisering

Når du er fornøyd med designet optimaliserer vi din nettside. SEO står alltid i fokus hos oss, slik at din nettside kommer høyere opp på søkemotorer. Noen av de viktigste faktorene er hastigheten på nettsiden, søkeord og brukervennlighet. Vi passer på at alle disse faktorene + mange andre, er tatt hånd om.

Sluttfasen & oppfølging

Til slutt vil du få dokumentasjon og opplæring i hvordan du kan utnytte din nettside til sitt fulle potensial. Gjennom vår support plattform vil du også få god oppfølging fra en av våre medarbeidere. 

Har du vedlikeholdsavtale passer vi på å holde nettsiden din oppdatert og sikker. Dette hindrer at sensitiv informasjon kan komme på avveie, og at din nettside forblir brukervennlig. 

Se mer

Relaterte innlegg

    Det begynner her

    La oss snakke sammen


    Vi vil gjerne hjelpe deg

    Slå av en prat
    Close