Markedsføring

Markedsføring handler ikke om å selge eller om å få flest kunder, det handler om å gi noe som gjør din kundes liv lettere.

Bygg et brand som skiller seg ut

I dagens marked er det vanskeligere enn noen gang å markedsføre, på grunn av tilgjengeligheten. Digital markedsføring er større en noen gang, og hvem som helst kan kjøre en annonse.  

Vår visjon er å hjelpe deg å slik at ditt budskap kommer frem til de du ønsker, enten om det er for å bygge forhold med dine kunder, eller for å øke salget. 

En støttespiller i din markedsføring

Vi ønsker ikke å bare kjøre annonser for deg, men vi ønsker å være der gjennom hele markedsføringsprosessen din. Ved bruk av våre digitale- og markedsføringsferdigheter bygger vi en markedsføringsplan sammen med deg slik at din bedrift kan skalere og vokse.

Muligheter for din bedrift. I markedsføring er det mange forskjellige metoder å bruke, derfor er det viktig å finne ut hvilke muligheter som passer din bedrift, og som vil bringe resultater.

Kontinuerlig prosess. Markedsføring er ikke en engangsjobb. Marked forandrer seg, nye trender kommer og folks behov forandrer seg. Derfor er markedsføring en kontinuerlig prosess. Vi kommer regelmessig med nye forslag til forbedringer og optimaliserer annonser. 

Ønsker du å se vårt tidligere arbeid?

Se hvilken effekt digital markedsføring har hatt for noen av våre kunder. 

Vår fremgangsmåte

Markedsføringsplan

Sammen går vi gjennom en markedsføringsplan som tar med alt informasjonen som trengs for å starte. 

Oppsett av markedsføringsverktøy

Verktøy brukt til markedsføringen kan være kompliserte. Derfor setter vi dem opp for deg, og går gjennom hvordan de forskjellige verktøyene fungerer. 

Iverksette strategiene

Markedsføringen handler om strategiske trekk. Derfor begynner vi en plass og jobber oss videre med målene som er satt i markedsføringsplanen.  Her blir kampanjer opprettet med medier og tekster laget for å påvirke de som ser kampanjene. 

Rapportering & optimalisering

Etter at kampanjene har kjørt en liten stund, ser vi på mulige forbedringer gjennom rapporter og statistikk. Vi følger nøye med på KPIene som er satt for å finne ut om din bedrifts mål blir nådd.  De kanalene som ikke fungerer blir tatt vekk, mens de som yter bra optimaliserer vi.

 

Hver måned vil du også få en full rapport som viser hvordan din markedsføring har gått. 

Se mer

Relaterte innlegg

    Det begynner her

    La oss snakke sammen


    Close