Nettbutikk

Nettbutikker er i en fortsatt voksende fase, og innen 2023 er det forventet at 23% av all detaljhandel skjer over nett. Derfor er det lurt å ta din butikk på nett, enten om du har tenkt å starte en, eller om du allerede har en etablert butikkjede.

Hvilken plattform?

Det finnes flere forskjellige systemer som tilbyr nettbutikkløsninger. Man har løsninger som Shopify, Magento, Woocommerce og mange flere. Å vite hva som er det beste for deg kan være vanskelig, og kan koste deg både mye tid og penger om du velger en som ikke har de funksjonene du ser etter.

Sammen med deg finner vi ut nøyaktig hva du trenger til din nettbutikk, slik at vi kan utvikle en løsning som oppfyller dine krav og mål.

Vi tar designet på alvor. Kunden er den viktigste for deg, og det gjør at vi også setter oss i skoene til din typiske kunde.  Designet til din nettbutikk skal være laget for å bygge forhold til dine potensielle kunder og gjør dem om til faste kunder. 

 

Ønsker du å se vårt tidligere arbeid?

Se hvilke resultater noen av våre kunder har fått ved å bruke en optimalisert nettbutikk.

Vår fremgangsmåte

Undersøkelse

Om du har en kundebase fra før av, tar vi en analyse av dem, din merkevare og dine produkter. Er dette den første butikken du starter, tar vi en grundig analyse for å finne ut hvem din typiske kunde kan være. Vi tar med dine kunders problemer, behov og holdninger for å finne ut kjøpeatferden. 

Strategi & planlegging

Det er viktig å ha god planlegging når det kommer til en nettbutikk. Som regel er det mange flere tekniske funksjoner som trengs, alt fra betalingsløsninger til automatiske chatbots. Ut fra analysen som ble gjort, blir det laget en plan og strategi på hvordan designet og funksjonene som trengs skal utvikles.

Forslaget blir presentert til deg, slik du kan komme med innspill.

Design & utvikling

Nettbutikken blir designet først i samarbeid med deg, vi oppdaterer deg jevnlig i prosessen slik at du kan komme med tilbakemeldinger og få utseende til nettbutikken slik du vil ha det. Vårt mål er at din nettbutikk representerer din merkevare og dine produkt, men også at nettbutikken er brukervennlig.  

Funksjoner og produkter blir også lagt inn her etter at designet er ferdig og godkjent av deg.

Til slutt gjør vi nettbutikken responsiv, som betyr at den ser like bra ut på mobil og nettbrett som på en pc-skjerm. 

Optimalisering

Når du er fornøyd med designet optimaliserer vi din nettbutik. SEO står alltid i fokus slik at din nettside kommer høyere opp på søkemotorer. Noen av de viktigste faktorene er hastigheten på nettsiden, søkeord og brukervennlighet. Vi passer på at alle disse faktorene + mange andre, er tatt hånd om. 

Sluttfasen & oppfølging

Til slutt vil du få dokumentasjon og opplæring i hvordan du kan utnytte din nettbutikk til sitt fulle potensial. Du får også opplæring i hvordan du legger til nye produkter selv og tar imot betalinger.  Gjennom vår support plattform vil du også få god oppfølging fra en av våre medarbeidere. 

Se mer

Relaterte innlegg

    Det begynner her

    La oss snakke sammen


    Close